8 Nisan 2011 Cuma

Guti Gidiyor.

Gitti gidiyor!.. GUTİ GİDİYOR. Bu kadar net bir ifade kullanmamızın nedeni ise şu ana kadar yaşananları birleştirmenin sonucunda ortaya çıkan mozaiğin görüntüsü...
1 yıl daha mukavelesi bulunan İspanyol yıldız hakkında Avrupa basınında sürekli yeni iddialar gündeme gelirken o “Beşiktaş’ta mutluyum ve bir yere gitmeyi düşünmüyorum” ifadesini kullanmıştı. Ancak gelinen noktaya bakıldığında tablonun hiç de öyle olmadığı aşikar. Peki neler oldu?

ALEM UYARISINA BOZULDU
Başkan Yıldırım Demirören geçtiğimiz hafta sonu takım Sivas’ta mücadele ederken Guti ve Ersan Gülüm gece alemlerinde ter dökmüştü. Ve sonrasında başkan ünlü yıldızı görüşme odasına almış “Bu nasıl kaptanlık?” fırçasını atmıştı. Aynı Guti, önceki gün kupa mücadelesinde sahada turist gibi gezdi sonrasında kenara alındı. Teknik direktör Tayfur Havutçu’ya ise tavır yaptı.

TEKLİFLER ÇOĞALDI
Ünlü oyuncunun kartvizitine bakıp da istememek mümkün mü? Geçtiğimiz günlende dünya basınında sıkça yer alan Guti Hernandez’in yeniden eski yuvası Real Madrid’e döneceği belirtildi. Tayland başta olmak üzere dünyanın öbür ucu Amerika’dan Los Angeles Galaxy’den teklif aldığı iddia edildi. Haliyle bu da elini güçlendirdi.

AİLE HASRETİ ÇEKİYOR
Gelelim belki de ayrılığında en önemli etkenlerin başında yer alacak asıl nedene... İspanya’da bulunan ailesine duyduğu hasret. Her ne kadar İstanbul geceleri onun için ayrı bir keyif olsa da İspanya burnunda tütüyor. Ayrıca Beşiktaş’ın yeni sezonda en yüksek ihtimal UEFA Kupası’na katılacak olması da onun gibi bir oyuncu için çıtayı aşağıda bırakıyor.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder